Ugrás a fő tartalomra

Leonardo.ai képgeneráló modellek

 A Leonardo Creative képi modellnek számos jellemzője van, amelyek segítségével különleges képek és műalkotások hozhatók létre. 





Kreativitás: A Leonardo Creative képi modell képes kifejezetten kreatív műalkotások létrehozására. A model képes új és eredeti képi ötleteket generálni, amelyek meglepőek és inspirálóak lehetnek.


Stílusok keverése: A modell képes különböző művészeti stílusok keverésére. Ez azt jelenti, hogy képes összehangolni például a festők stílusait, vagy akár különböző időszakok művészeti vonásait is egyetlen képben.


Képmanipuláció: A Leonardo Creative képi modell lehetőséget nyújt a képek finomhangolására és manipulálására. Például lehetőség van a színek, a fényerő, a kontraszt és más vizuális elemek módosítására annak érdekében, hogy a kép megfeleljen a felhasználó egyedi elképzeléseinek.


Képtulajdonságok vezérlése: A modell lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy irányítsák a képek bizonyos tulajdonságait. Például beállítható, hogy a kép milyen hangulatot sugalljon (például vidám, szomorú vagy misztikus), vagy milyen jellemzőket tartalmazzon (például sziklás táj, városi környezet vagy tengerpart).


Interaktív folyamat: A Leonardo Creative képi modell lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy interaktívan részt vegyenek a műalkotások létrehozásában. A model folyamatos visszajelzést és útmutatást nyújthat a felhasználóknak, hogy közvetlenül beavatkozhassanak a generációs folyamatba és finomhangolhassák a végeredményt.


Fontos megjegyezni, hogy a Leonardo Creative képi modell egy mesterséges intelligencia alapú rendszer, amely a tanulási adatok és a korábbi képi minták alapján generálja a műalkotásokat. A végeredmény mindig a felhasználó preferenciáitól és utasításaitól függ, és a modell képességei határtalan kreatív lehetőségeket rejtenek magukban.





Téma/prompt :  Young Ana de Armas as Fidel Castro


Battle Axes





Character Portraits





DreamShaper v5






Stable Diffusion 2.1





Deliberate 1.1







RPG 4.0





Leonardo Diffusion




Leonardo Creative





Leonardo Select





Leonardo Signature





Stable Diffusion 1.5





Cute Characters



Character portrait




Anime Girls 1.0




Razumov Portrait Style





Pixar/Disney




into spider verse







Póló minták


Prompt: (leonardo diffusion)

A starry night shirt dessign of moon tiger,                                               ///lion, wolf, dragon, bear, jaguar, puma, hulk, ...

Rebrant style, high quality, UHD, Luminous Studio graphics engine, violet, back ground     /// pink, gold, silver, green















Megjegyzések