Ugrás a fő tartalomra

ODI HINT beállitások

 Az Oracle Data Integrator (ODI) rendszerében a “Execute on Hint” mezőben kiválasztható például a “Staging” opció azt jelenti, hogy az adott műveletet a staging területen kell végrehajtani. A staging terület egy köztes tároló, ahol az adatok ideiglenesen tárolódnak és feldolgozódnak, mielőtt a végső célhelyre kerülnének.


ODI Hint beállítások és azok céljainak összefoglalása


Hint beállítás Leírás Előnyök

No Hint Nincs konkrét végrehajtási hely megadva. Az ODI maga dönti el, hol hajtja végre a műveletet. Rugalmasság, az ODI optimalizálási képességeinek kihasználása.

Source A műveletet a forrás rendszeren hajtja végre. Csökkenti az adatmozgatás szükségességét, gyorsabb végrehajtás, ha a forrás rendszer erőforrásai megfelelőek.

Staging A műveletet a staging területen hajtja végre. Köztes adatfeldolgozás, amely lehetővé teszi az adatok előkészítését és tisztítását, mielőtt a célrendszerbe kerülnek.

Target A műveletet a cél rendszeren hajtja végre. Az adatok közvetlenül a célrendszerben kerülnek feldolgozásra, ami csökkenti az adatmozgatás szükségességét a célrendszerbe.



Előnyök összefoglalása

No Hint: Az ODI optimalizálási képességeit kihasználva automatikusan kiválasztja a legjobb végrehajtási helyet.

Source: Csökkenti az adatmozgatás szükségességét, gyorsabb végrehajtás, ha a forrás rendszer erőforrásai megfelelőek.

Staging: Lehetővé teszi az adatok előkészítését és tisztítását, mielőtt a célrendszerbe kerülnek, ami javítja az adatminőséget.

Target: Az adatok közvetlenül a célrendszerben kerülnek feldolgozásra, ami csökkenti az adatmozgatás szükségességét a célrendszerbe.

Megjegyzések